Over Informaticamp

Informaticamp richt zich op het ontwikkelen en implementeren van tools en systemen die u ondersteunen bij het uitvoeren van uw kwaliteits- en kennisbeleid.

Hoewel het gaat om een jong bedrijf, hebben wij reeds meer dan tien jaar ervaring in de automatisering, met als basis kwaliteitsmanagement.

Onze experts kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw kwaliteitssysteem. Behalve advies leveren wij ook speciaal voor dit doel ontwikkelde tools. In onze visie vormen heldere procedures, duidelijke rapportagevormen en een goed communicatieplan met elkaar de basis voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Daarbij moet eenmaal ingevoerde informatie automatisch worden doorgevoerd in alle gewenste bestanden. Niet tien keer dezelfde data invoeren dus, maar een zodanig geautomatiseerd proces, dat u in 1 keer alle bestanden actualiseert.

De door ons ontwikkelde tools:

  • maken de kwaliteitsprocedures en expertsystemen toegankelijk op de werkplek;
  • verzamelen kwaliteitsdata;
  • signaleren afwijkingen automatisch;
  • ondersteunen de workflow.

Onze software is breed toepasbaar. Variërend van asbestinventarisatie en kennisbeheer tot de uitvoering van de Wet Bescherming Persoonsgegevens, wij hebben er ervaring mee.